Träningar startar igen den 25 januari

Träningar startar igen den 25 januari

Glädjande besked - fr.o.m. måndag den 25 januari får vi börja träna igen.

Efter regeringens presskonferens den 21 januari står det nu klart att idrottsförvaltningen öppnar upp för organiserad verksamhet inomhus fr.o.m. den 25 januari.  Det som nu är beslutat gäller i första hand till den 7 februari. Därefter görs nya överväganden sett till besked från myndigheter och aktuellt smittläge i regionen. 

Detta betyder att all träning för våra barn och ungdomar födda 2005 och senare startar igen fr.o.m. måndag den 25 januari. Givetvis ska träningen ske på ett smittsäkert sätt. Vi inväntar vidare besked från Basketförbundet gällande eventuella begränsningar i träningen för att den ska anses bedrivas på ett smittsäkert sätt. T.ex. att undvika spelmoment med närkontakt.

Träning för ungdomar/vuxna födda 2004 och tidigare är dock fortfarande ej tillåtet.

Omklädningsrum kommer inte att vara tillgängliga som vanligt på idrottsanläggningarna. Dusch och ombyte bör ske hemma. På plats på idrottsanläggningarna kommer det att finnas skyltar för att informera om det maxantal som gäller för respektive anläggning/plats. 

Vi är väldigt glada över att kunna starta upp verksamheten igen och hoppas att ni alla är laddade för att börja träna igen. Samtidigt uppmanar vi alla att använda sitt sunda förnuft för att förhindra smittsspridning.