Paulisa siktar västerut

Paulisa siktar västerut

Det är med både glädje, stolthet och viss sorg vi konstaterar att Paulisa Barbosas utveckling och framgångar skapat eko i vår basketvärld. Efter en fantastisk säsong för hennes del har blickar från väst riktats mot vår Blackebergfostrade "Polly".

Hon har fått ett antal anbud från olika college och valde till slut ett som matchar hennes akademiska intressesfär likväl som basketmässiga sfär. Hon kommer att flytta till Utah och närmare bestämt till Price. Price är en stad med drygt 8000 invånare och är beläget drygt 1700 m ö h. Price ligger cirka 2 timmars resa från Salt Lake City.

Skolan heter Utah State University Eastern (USU-E) och laget finns att hitta på sociala medier under namnet Utah State University Eastern Wbb. https://usueasternathletics.com/sports/womens-basketball

Det är ett Junior College som deltar i SWAC division 1 NJCAA. Laget vann deras serie under den gångna säsongen och satte ett för skolan nytt vinstrekord.

Skolan har under Head Coach Chelsey Warburton och Ass. Coach Morgan Warburton Nelson stått för en kontinuerlig resultatutveckling. 

Vi önskar Polly all lycka på sin fortsatta basketresa! 

/Tommy Johansson, head coach Dam