Eskilstuna Basket Cup 2021

Eskilstuna Basket Cup 2021

Det börjar bli dags att planera för Eskilstuna Basket Cup 2021. I år är det våra lag födda 2009 och 2010 som spelar turneringen. Som vi meddelat tidigare spelas turneringen inte 30 april-2 maj, nya datum är 27-29 augusti.

Datum:
Turneringen spelas i Eskilstuna fredagen den 27 augusti-söndagen den 29 augusti.

Resa:
Vi åker buss till Eskilstuna. Tid och plats för avfärd meddelas när vi har fått spelprogrammet och vet vilken tid på fredagen som våra lag börjar spela.

Logi:

Vi bor på hårt underlag i skolsalar. Medtag sovsäck och luftmadrass!

Cupkort:
I cupkortet ingår följande:

Måltider (två middagar, två frukost, två lunch), fria resor med turneringsbussarna i Eskilstuna och fri entré på cupdiscot.

Bra att ha med:
Matchdräkt, basketskor, boll, vattenflaska, övriga matchkläder (strumpor och underkläder). Räkna med ungefär två matcher per dag! 2 handdukar, tofflor, sovsäck, kudde, luftmadrass och pump, tandborste, tandkräm, tvål, schampo och övriga hygienartiklar, mindre väska/ryggsäck att packa ner matchutrustning i, personlig sjukvårdsutrustning (t.ex. plåster, värktabletter m.m.) Dauerbinda. (Lite kraftigare elastisk binda som finns att köpa på apoteket. Bästa alternativet vid akut behandling av stukade fötter). Fickpengar.

Kostnad/anmälan/betalning:
Kostnaden är 1575kr/person och sista dag för anmälan är den 20 juni. Om du redan har anmält dig (avseende turneringens ursprungliga datum) så gäller din anmälan för de nya datumen. 

Anmälan/betalning gör du här!

Turneringens hemsida hittar du här.

Som vi alla vet befinner vi oss i väldigt osäkra tider med anledning av covid-19. Vid händelse av att turneringen inte kan genomföras så betalas givetvis alla deltagaravgifter tillbaks.