Eskilstuna Basket Cup 2020

Eskilstuna Basket Cup 2020

Det börjar bli dags att planera in Eskilstuna Basket Cup! I år är det våra lag födda 2008 och 2009 som spelar turneringen.

OBS! Eskilstuna Basket Cup flyttad till 28-30 augusti!

P.g.a. den rådande situationen med coronaviruset har arrangörerna av Eskilstuna Basket Cup meddelat att turneringen INTE kommer att spelas 8-10 maj. Det är givetvis tråkigt för alla er som har sett fram emot att få åka iväg och spela cupen, men samtidigt ser vi i Blackeberg Basket det som det enda rimliga beslutet att ställa in turneringen i maj.

Arrangörerna har valt att flytta fram turneringen, nya datum är 28-30 augusti. I stället för ett avslut på säsongen 2019-2020 blir det alltså en uppstartsturnering för säsongen 2020-2021. Vi ser det som ett ypperligt sätt att få en ”kickstart” på nästa basketsäsong och hoppas givetvis att alla ni som redan har anmält er även vill åka med nu när turneringen spelas i slutet av augusti.

Om man inte kan/vill åka på turneringen i augusti så betalar vi givetvis tillbaks den avgift ni har betalat.

Vid eventuella frågor, kontakta oss på info@blackebergbasket.com eller telefon 08-386061.


Datum:
Turneringen spelas i Eskilstuna fredagen den 8 maj – söndagen den 10 maj.

Resa:
Vi åker buss till Eskilstuna. Tid och plats för avfärd meddelas när vi har fått spelprogrammet och vet vilken tid på fredagen som våra lag börjar spela.

 

Logi:
Vi bor på hårt underlag i skolsalar. Medtag sovsäck och luftmadrass!

Cupkort:
I cupkortet ingår följande:

Måltider (två middagar, två frukost, två lunch), fria resor med turneringsbussarna i Eskilstuna och fri entré på cupdiscot.

Bra att ha med:
Matchdräkt, basketskor, boll, vattenflaska, övriga matchkläder (strumpor och underkläder). Räkna med ungefär två matcher per dag! 2 handdukar, tofflor, sovsäck, kudde, luftmadrass och pump, tandborste, tandkräm, tvål, schampo och övriga hygienartiklar, mindre väska/ryggsäck att packa ner matchutrustning i, personlig sjukvårdsutrustning (t.ex. plåster, värktabletter m.m.) Dauerbinda. (Lite kraftigare elastisk binda som finns att köpa på apoteket. Bästa alternativet vid akut behandling av stukade fötter). Fickpengar.

Kostnad/anmälan/betalning:
Kostnaden är 1475kr/person och sista dag för anmälan är den 25 februari.

Anmälan/betalning gör du här!

Turneringens hemsida hittar du här.