Basketshop.se och Blackeberg inleder samarbete

Basketshop.se och Blackeberg inleder samarbete

De kommande 4 åren kommer Basketshop.se att vara samarbetspartner till Blackeberg Basket. Samarbetet innebär bland annat att klubbens medlemmar kommer att kunna köpa sina klubbkläder via Basketshops butik och webshop och att Basketshop kommer att finnas representerad med butik i samband med Blackeberg Basket Cup.

Mats Moberg, VD Basketshop.se:

”Att få möjligheten att samarbeta med Blackeberg Basket är en stor ära, ett erkännande och något vi har strävat efter i flera år. I våra ögon är Blackeberg Basket en av de mest välskötta och strukturerade basketklubbarna i Sverige och vi delar många grundläggande idéer kring hur vi ska samarbeta för medlemmarnas, klubbens och vårt bästa. Det är med stor glädje och stolthet vi välkomnar Blackeberg Basket till vår ”familj”.

Ronnie Christensen, ordförande Blackeberg Basket:

"För 25 år sedan hjälpte Mats mig att designa overaller till Blackeberg för första gången och det känns glädjande att kunna fortsätta detta samarbete många år senare. 

Basketshop har en fin butik med brett sortiment som ligger bra till rent geografiskt för våra medlemmar. Mats och Jannes goda insyn i föreningslivet, breda kompetens och produktkännedom samt vilja att vara en del av vår verksamhet gör att Basketshop är det solklara valet för oss."