Årets pristagare 2014-2015

Årets pristagare 2014-2015

Här hittar du alla pristagare från årets MVP-fest!

Instagram

F04 Kälvesta (coacher Angelica Onevi och Günesh Öztürk)
En bra lagkompis som alltid gör sitt bästa, både på match och träning. Hon lyssnar p träningarna, lär sig nya saker hela tiden och har därför blivit en mycket bättre basketspelare under säsongen. MVP: Elvira Taaler

F04 Villastan (Coacher Johan Lindberg och Marcus Lindberg)
MVP går till en tjej som har utvecklats mycket under året, hon är en smart spelare som tar för sig och alltid visar intresse för att lära sig mer. På första turneringen i Eskilstuna steppade hon upp och visade att träningen gett resultat. Årets MVP - Hanna Lindberg

F04 Ekerö (Coacher Martina Carlsson och Erica Grönström)
Dribbla passa och skjuta är du bra på 

Du kan absolut dem allra flesta klå

Många mål under korgen 

Nu när du blivit längre än coachen

Därför att hålla dig i försvar vill man helst Undvika

årets MVP, går till dig Marika Granberg.

F04 Nälsta (Coacher Matilda Engdahl och Erika Arkevret)
En spelare som alltid kämpar och vägrar ge upp, vare sig det är p träningen eller under match. En spelare som alltid hungrar efter nya utmaningar. Hon är både en stark poänggörare och försvarare. Om hon fortsätterer som hon gör nu kommer hon bli något stort i framtiden, det lovarvi! Årets MVP för flickor 04 Nälsta: Elsa Fritz

P04 Kälvesta-Nälsta (coach Mi Eriksson)
Motivering: Han har under detta året utvecklats till att bli en riktigt målfarlig spelare med en stor och stark kämpaglöd som alltid ger allt för sitt lag! MVP går till Anastasio Gregoriadis.

P04 Ängby Vit (Coacher Joel Emnegard och Tondar Jahangiri)
Den här spelaren har under hela året presterat på en mycket hög nivå. Han har bra närvaro på träningar såväl som på matcher. Han är koncentrerad (för det mesta), trevlig och snäll mot sina lagkamrater. Därför är årets MVP för P04 Ängby Vit, Jakob Arfalk!

P04 Ängby Röd (Coacher Arin Vartanian och Petter Ahldén)
Med hög närvaro, stor träningsvilja och viljan att alltid lära sig har denna spelare utvecklas jättemycket under säsongen. Utöver bra basketegenskaper är han en bra lagkamrat på och av plan. MVP: Jacob Serrander.

P04 Villastan (coacher Lars Simonsson, Patrik Brasch och Mikael Cederlund)
MVP: Axel Alstréus

F03 Ekerö (coacher Hanna Lindqvist och Karin Wivallius)
En grym bolltrollare som aldrig ger upp. Årets MVP: Chisom Eruchalu.

F03 Ängby Svart (coacher Kim Jägestedt, Mats Brodin och Fredrik Almqvist)
MVP: Agnes Molnö.

F03 Ängby Vit (coach Bakar Bakar)
Fantastisk närvaro, grym arbetsmoral, stor seriositet, en grym vilja att alltid vilja fortsätta utvecklas, en grym tävlingsinstinkt och alltid ge 110 % på både änderna av basketplanen är vad som kännetecknar denna spelare. 

Du har utvecklats enormt mycket denna säsong och du har gått ifrån att spela basket till att bli en basketspelare.

Fortsätt alltid att pusha dig själv och dina lagkamrater. Keep up that good work, Linn Ekberg.

F03 Vällingby (Coacher Mady Mahdy och Masis Hrant)
Denna spelare har varit med från början och alltid haft intresset till att närvara på träningen, ge järnet på matcher och till att ständigt utvecklas. Hon är alltid nyfiken och har viljan att lära sig mer. Hon är först på plats för att ställa frågor och även kvar efter träningen för att ställa fler frågor och det är alltid lika roligt att besvara dem. Denna säsong har hon bidragit till laget både på och utanför planen på ett föredömligt sätt och hon är jämt postitiv till nya utmaningar. MVP: Agnes Sjöström.

F03 Hässelby Gård (coacher Kajsa Jonsson, Jacob Zamore och Dominik Olsson)
Årets MVP går till en glad och positiv tjej som alltid har en schysst attityd både på och utanför planen. Hon har en hög träningsnärvaro och hon ger alltid 100% på träning och match. Hon har under året visat att hon verkligen vill utvecklas och frågar ofta vad hon ska träna på för att bli ännu bättre. Hon har hela tiden mål som hon vill nå, både inför nästa match men också inför nästa säsong. Detta engagemang och fokus har gett resultat och hon har under säsongen utvecklats enormt mycket. Vi coacher vet att med den här inställningen och viljan kan hon gå hur långt som helst! Årets MVP i F03 Hässelby Gård går till Shadiy Hassan.

P03 Vit (Coach Jerry Elfström)
En duktig och ödmjuk kille som har hög träningsnärvaro, är en schysst lagkamrat och ger alltid 100 procent i båda träning och match. MVP till Axel Kristiansson.

P03 Ängby (Coach Alkiviadis Kiriakidis)
En kille med sting, jobbar hårt, lyssnar och strävar framåt. Roligt att jobba med honom! MVP: Leo Träskman.

P03 Nälsta (Coach Alkiviadis Kiriakidis)
Denna kille började för ett år sedan , har gått fram jätte mycket på så kort tid, fortsätter han så kommer han att nå långt. Han heter Robel Ftuwi.

F02 Ängby (coach Viveca Larsson)
Det är många i laget man skulle vilja ge ett pris till då många har utvecklats under säsongen. Dock är det en tjej som alltid sticker ut. Hon vill alltid lära sig nya saker, frågar alltid om det är något hon inte förstår och pushar laget till att göra sitt bästa på matcher. Den här tjejen skulle ge järnet tills hon stupade om det så behövdes. MVP till Ida Andersson.

F02 Ekerö Röd (Coacher Nina Hjelm, Thomas Göransson och Emma Bergendal)
En spelare som med sin enorma mångsidighet klarar att lyfta det lag hon spelar med på många olika sätt. Hon är stark i alla spelets delar och är lika viktig i det offensiva som det defensiva spelet. Hon gör alltid det som ger det bästa resultatet för laget, oavsett om det innebär egna attacker, att servera medspelarna lägen eller att starta rörelser utan boll för att få igång lagets anfallsspel. Att hon dessutom är en både snabb, stark och smart försvarare gör henne så gott som komplett. Årets MVP för Blackeberg Ekerö röd är – Michelle Hjelm.

F02 Ekerö Vit (Coacher Nina Hjelm, Thomas Göransson och Emma Bergendal)
En spelare som under säsongen tagit stort ansvar för det egna lagets spel och gång på gång visat vägen med sitt självuppoffrande spel. En kämpe både framåt och bakåt som utan att tveka tar sig an kampen med motståndarna. Ork verkar det finnas hur mycket som helst av och ju tröttare hon blir desto mer kämpar hon – och det med ett leende. Hon tar sig an alla utmaningar med stor entusiasm och sprider mycket positiv energi i laget. Årets MVP för Blackeberg Ekerö vit är – Camilla Appeltofft.

F02 Skattegården (coacher Robert Jonsson och Olle Kallur)
Hon får göra så ofantligt mycket på matcherna. hon tar returer, blockar skott,  tar upp bollen i anfall och lyckas också att scorea. Tack vare de stora insatserna från henne tillsammans med mer och mer hjälp från sina lagkamrater så avslutade laget säsongen riktigt starkt. Amila Medinic

F02 Grimsta (coacher Robert Jonsson och Olle Kallur)
En glädjespridare som tränat mycket och hårt hela året . Tack vare den insatsen så har hon verkligen utvecklats som spelare och gjort träning och matcher till ett ännu roligare ställe att vara. Linnea Surting

F02 All Star
En spelare som investerat mycket tid i hallarna oavsett om det är vanliga träningar,  lovträningar eller bara att kolla på ett annat lags matcher eller till och med sitta i sek. Investeringen har gett utdelning och hon har haft sin mest produktiva säsong hittills.  Hermela Tewelde.

P02 Hässelby gård (Coacher Daniel Pietrewicz och Viktor Baakki)
Den här killen brinner för basketen. Ställer alltid upp för laget och klubben. Är en riktigt bra ledare och har alltid ett leende på läpparna! MVP Rasmus Özboga.

P02 Ängby (Coacher Daniel Pietrewicz och Adam Nilsson)
Mvp går till en spelare som alltid lyssnar och gör rätt. Han är en frisk fläkt för laget och peppar alltid de andra. MVP: Viggo Waas.

P02 Vällingby (coacher Mikael Lundin och Joel Emnegard)
Den här personen har kanske inte utvecklats mest som spelare utan mer som person. Några få egenskaper som är värda att nämna inom sporten är bra spelförståelse, kämparglöd och vilja. Utvecklingen har skett på relativt kort tid och om det fortsätter i samma riktning så ser framtiden ljus ut. 

Årets MVP går till: Chidi Jansson 

P02 Allstar
Den här spelaren missar aldrig träningar, han tränar hårdast av alla och har en riktig vinnarmentalitet! Han är utan tvekan en av de viktigaste pusselbitarna i laget! MVP: Robin Jörgensen.

F01 Kälvesta (Coach Fredrik Nygell och Karin Lund)
En individ som har utvecklats något otroligt både på och bredvid plan. Tack vare hennes fokus och nyfikenhet under träningar har hon blivit en av stöttepelarna i laget. Skadad under den tidigare delen av säsongen har hon kommit tillbaka, starkare än någonsin, tack vare hennes tålamod och ihärdighet. Hon överträffar sig själv mer än ofta och med det höjer hon varje lagspelares standard. Det är en fröjd att se denna spela och utvecklas. En hederstitel tilldelas en extraordinär atlet som har gjort sig välförtjänt av den! Cajsa Anderfors.

F01 Hässelby (coach Fredrik Nygell och Karin Lund)
En atlet vars intellekt och spelförståelse har nått nya höjder på så kort tid att ingen är mer välförtjänt av titeln MVP. Inte bara utmärker hon sig på träningar med sitt engagemang en även under matcher med ytligare en färdighet i arsenalen... trepoängare. Hon bevisade inte bara för sina lagkompisar och hela klubben men framförallt för sig själv i Göteborg att hon kan ta de viktiga besluten och inte bara möta men även krossa de förväntningar som ställs på henne om och om igen. Att följa dennes utveckling kommer att bli ett privilegium. MVP: Tuva Cedergren.


F01 All Star (coacher Lena Hansen och Karin Lund)
Priset går till en tjej som alltid är glad, lyssnar och tar till sig av coachernas instruktioner. Härlig inställning och bra försvar är några av hennes styrkor. 

Våga ta mer plats på planen och träna vidare på ditt skott och drive så är vi övertygade om att DU kommer att bli en riktig baskettjej. MVP: Emilia Andersson.

P01 Vällingby (Coach Andreas Berntsson)
Spelaren har en enormt stor förståelse för spelet vilket han visat under denna säsong då han gång på gång överraskat både motståndare och coacher, genom att göra extremt mogna val i spelet.

Med lite mer mognad som förhoppningsvis kommer med åldern och att han växer så kommer detta kunna bli en riktigt bra point guard i framtiden.

Spelaren är: Michael Pelidis

P01 Råcksta (coach Andreas Berntsson)
En riktig krigar som alltid ger allt för laget, gör det där lilla extra som alla lag behöver någon som gör. Han betyder troligtvis mer för laget än vad han själv är medveten om. Han är även en grymt snäll och just lagkompis.

Spelaren är: Jacob Särnstedt

P01 Blackeberg (Coach Andreas Berntsson)
Denna spelare har burit laget när det gäller att göra poäng under säsongen, han har även tagit stora kliv framåt i sitt försvarsspel. Det känns som att han bestämt sig för att bli riktigt bra i basket genom att höja sin tränings närvaro och förstå att träning ger färdighet.

Spelaren är: Glodi Bisidi

F00 (coacher Jan Fornbrant, Tobias Jäppinen och Olle Skogh)

Denna spelare har i år fortsatt att ta stora kliv i sin basketutveckling. Hon är en viktig kugge i laget, såväl i anfall som i försvar. Med sin glada och positiva inställning sprider hon alltid glädje i laget. Årets MVP: Paulisa Gaspar Barbosa.  

P00 (coacher Adam Engström och Essey Abera)
Vår MVP är en spelare som är otroligt spelskicklig och som alltid ger 100% på träning och match. Under året har vi coacher uppmärksammat hans vilja att utveckla sina svagheter till styrkor. I takt med att denna spelare utvecklar sin fysik och sitt trepoängsskott kommer han vara en man som man ska hålla ögonen på i framtiden. MVP går till Azam ”Mr. Pull-up” Romae. 

DU16 (F99) (Coacher Mady Mahdy och Bakar Bakar)
Denna spelare har genom åren blivit mer bekväm och kunnat ta för sig i laget. Hon har varit en viktig ledare för sina lagkamrater och alltid haft ett brinnande intresse till att vilja utvecklas och bli bättre. Hon har bidragit till laget både på och utanför planen på ett föredömligt sätt och hon är jämt postitiv till nya utmaningar. MVP: Adelie Centerstam

P99 Vit (coacher Nathan Edidovich och Erik Hederberg)
Säsongen 2014-2015 har vi till MVP utnämnt en spelare som genom målmedvetenhet och hårt jobb blivit en bättre basketspelare! En spelare som ger 100% på träningarna och matcherna. En spelare som är ödmjuk och lojal mot sitt lag och sina lagkamrater. En spelare som har lärt sig hoppa, men måste förbättra sina landningar. MVP: Jonathan Björkander.

P99 Röd (Coach Leo Zohrabian)
Otrolig utveckling under denna säsong, både skills och mentalt. Hoppas han fortsätter på samma väg och jobbar lite extra hårt på sin explosivitet. MVP: Gabriel Radman

HU17 (coacher Ronnie Christensen och Anton Lundin)
Med en nästan perfekt närvaro, hög ansvarskänsla och en vilja att tävla och göra sitt bästa är han en väldigt värdefull tillgång för laget....speciellt som ass.coach! =). Som spelare har han arbetat väldigt hårt med att förbättra sitt skytte, teknik och guardspel under året vilket börjar ge frukt nu. Om han lyckas tygla sitt humör och fortsätta vara en verbal ledare kommer detta att öppna en ny dimension i hans spel och leda hans lag till framgång.  Ett stort tack och grattis från coacherna till årets MVP: Alex Wiklund

DU19 (coacher Bakar Bakar, Mady Mahdy, Shawn Guy Mbemba)
Du är en spelare av en fantastisk kaliber. Du underskattar aldrig någon motståndare oavsett ålder, på träning eller på match. Du kommer alltid in först till hallen och är den sista som lämnar den.

Du har en fantastiskt positiv inställning och du funkar med vem som helst. Med ett leende på läpparna går du alltid ut på plan med en grym inställning och du gör alltid din grej, vilket får oss alla att stå på våra fötter jublandes.

Din utvecklingskurva har varit exceptionell dessa säsonger och du har utvecklat en bred arsenal i ditt spel. Du är även vår mest högprocentiga 3-poängsskytt denna säsong.

Det har varit en ära att få coacha dig och det är med stolthet vi delar ut detta pris till dig, fortsätt med ditt fantastiska arbete. Tack för denna säsong – Serah Engström.

KFUM Grimsta div 2 (coacher Bakar Bakar, Mady Mahdy, Shawn Guy Mbemba)
Din arbetsmoral har varit fantastisk under hela säsongen, du har lagt till flera vapen i ditt spel såsom skyttet och du har växt både som människa och spelare.

Du bryr dig aldrig om vem du möter eller spelar med, du ger alltid 110 % och plockar fram 110 % hos dina lagkamrater. Du har en lika stor påverkan på bänken som du har på plan och du är en stor förtjänst till lagets framgångar denna säsong.

Ditt basket-iq har verkligen utvecklats denna säsong och du har kommit att bli riktigt effektiv, smart och farlig på din position.

Det har varit en ära för oss att få coacha dig och det är med stolthet vi delar ut detta pris till dig, fortsätt med ditt fantastiska arbete. Tack för denna säsong – Nittaya Phraibueng

Damlaget (coach Anders Härd, Shawn Guy Mbemba, Jasmin Vogdani)
MVP: Günesh Öztürk.

Herrlaget (coach Jonathan Haile)
Markus har gjort sitt första år i Blackebergs herrlag. Sitt första år i basketettan. Med ett enormt driv och en motor som är sällsynt har det inte märkts att han varit ny på denna nivå. Markus hatar att förlora och han blir oerhört besviken och arg vid varje missat skott. Han sätter laget före jaget och ingen uppgift är för liten för Markus. Markus är en enorm tillgång för Blackebergs herrlag och Blackeberg Basket. Årets MVP för Blackebergs herrlag är Markus Olofsgård.

Årets Herrspelare
Spelaren ger alltid allt för laget även när han kommer till hallen och andra lag spelar visar han ett enormt Blackebergs hjärta genom att heja på yngre flick och pojklag.

Detta år kom han in halvvägs i säsongen men gav herrlaget ett enormt energi lyft med sin närvaro vilket ledde till att träningar och matcher blev bättre.

Personen sprider glädje och energi i klubben genom att coacha heja och jobba hårt på träning och match, han är en riktig lagspelare.

Årets herrspelare: Charles Carayol.

Årets damspelare
Efter en lite trögare start på säsongen vaknade hon till som vanligt runt jul och visade vägen för damerna under våren. Spelaren visar att hon behärskar spelet på många olika positioner viket är ett tecken på att jobbar du långsiktigt med din fys så ger det resultat och du blir mer allround i spelet.

Årets damspelare: Linnea Rosendal

Dam Allstar 2014-2015

G          Soufia Inoussa

G          Günesh Öztürk

G          Linnea Rosendal

F          Hanna Lundberg

C          Viktoria Mampuya

Herr Allstar 2014-2015
G          Koral Gitmis

G          Markus Olofsgård

F          Wiggo Wiberg

G          Charles Carayol

G          Kevin Sellén

Årets coach 2014-2015
Att spelare stannar kvar länge i verksamheten är ofta ett kvitto på att coachen gör ett bra jobb. När gruppen växer och fler vill börja spela är det också ett tecken på att coachen gör ett bra jobb. När det dessutom rör sig om spelare som snart ska börja gymnasiet så är det något extraordinärt. Den här coachen jobbar verkligen efter Svensk Baskets devis att ”få fler spelare att hålla på längre”. Alla välkomnas till hans lag,  han är en sann ambassadör för basketen som ett fantastiskt integrationsverktyg. Årets coach är Nathan Edidovich.

Årets Blackebergare 2014-2015

Denna person har nog de flesta sett eller hört i hallen under året. Han hjälper till i alla möjliga sammanhang, stort som smått, A-lagsmatcher, RM & USM, miniligan och lovträningar för att nämna en del. Han visar helt enkelt prov på ett stort och dunkande Blackehjärta. Årets Blackebergare är mannen med flugan, ”Dirren”, Joel Emnegard.