Alla hallar stängs till den 24 januari

Alla hallar stängs till den 24 januari

P.g.a. de nya hårdare restriktionerna som har utfärdats så stängs alla träningshallar fram till den 24 januari.

Följande information skickades ut från Stockholms Stad under eftermiddagen lördag 19 december:

"De flesta av er har säkert redan tagit del av myndigheternas och regeringens ytterligare skärpta restriktioner som kommunicerades av bland annat statsministern sent igår eftermiddag.

De nya restriktionerna visade sig innehålla ännu hårdare åtstramning för all verksamhet som inte är helt nödvändig i offentlig förvaltning. Det är väldigt tråkigt att vi nu behöver kommunicera nya och skarpare restriktioner för den verksamhet som bedrivs på stadens idrottsanläggningar.

Vi har inom staden tolkat restriktionerna och idag fattat beslut enligt nedan:

. Från och med imorgon - söndag 20 december 2020 - och fram till i första hand 24 januari 2021 är stadens samtliga anläggningar stängda för all organiserad verksamhet.

. Detta gäller all verksamhet såväl inom- och utomhus, samt för alla åldrar.

. Från och med ikväll - lördag 19 december 2020 - kommer vi genom vår bokningsenhet att påbörja avbokning av all verksamhet i samtliga idrottsanläggningar."

Samma restriktioner gäller för de anläggningar vi nyttjar i Ekerö kommun. 

Sammanfattningsvis: alla träningar är alltså pausade till den 24 januari. Om det skulle bli någon ändring innan dess kommunicerar vi det så fort som möjligt. Vi ska även försöka komma ut med tips och råd om hur ni coacher kan hålla era grupper aktiva under denna tid då vi inte får träna tillsammans.