Börja spela i Blackeberg!

Börja spela i Blackeberg!

Vill du pröva på att spela basket? Det är hur enkelt som helst. Träningstider för alla lag kommer läggas upp i augusti då vi fått alla halltider. Då hittar du de i menyn till vänster. Om du har några frågor kan du alltid ringa eller maila till kansliet: Andreas Berntsson: mobil 0705-709998 mail Berntsson@blackebergbasket.com Tobias Jäppinen: mobil 0704-932502 mail tobbe@blackebergbasket.com

Är spelaren i åldern U8-U9* är han/hon garanterad en träning i veckan och matcher i Blackebergs miniliga eller i Externt EBC-format. I första medlemsavgiften ingår även en boll och matchdräkt! Dessutom kan man som medlem se våra a-lagsarrangemang gratis i vällingbyhallen, vara med på den stora miniligeavslutningen i april och anmäla sig till vårt populära day camp, dagläger på sommaren i Vällingbyhallen! Klicka här för mer info!

Är du i åldern U10 är det mesta som ovan men du kan åka på ditt första summercamp! Ett sommarläger som i sommar går till Finspång, Östergötland. Mer info om lägret hittar du här!

Det är fritt att provträna i dessa åldrar, ta reda på träningstiderna, gå dit med träningskläder för inomhusbruk och prata med coachen. Så kan du börja träna på direkten.

Det går bra att pröva två träningar för att sen bestämma om man vill fortsätta och i såna fall öven betala in medlemsavgiften.

*U8 innebär att du under året som börjar vid säsongens andra hälft fyller åtta år. Till exempel spelar Magnus basket under säsongen 2012-2013 under 2013 fyller Magnus åtta år då ska han spela i U8 kullen.